ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ

Βίντεο γάμου με κινηματογραφική αισθητική

Η μέρα του γάμου είναι μια από τις πιο όμορφες και σημαντικές μέρες της ζωής μας. Θέλουμε να τη βιώσουμε στο έπακρο και να τη θυμόμαστε για πάντα. Όμως όπως κάθε τι όμορφο περνά τόσο γρήγορα! Όσο εσείς είστε απασχολημένοι με τις ετοιμασίες και τις ατελείωτες μικρές εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής ή απλά όσο είστε η ψυχή του πάρτι ή το κέντρο του ενδιαφέροντος, αναπόφευκτα θα χάσετε κάποιες σημαντικές σκηνές που διαδραματίζονται τριγύρω… χαμόγελα, αγκαλιές, αστείες ατάκες, γκριμάτσες, δάκρυα χαράς. Δουλειά του βιντεογράφου είναι να συλλάβει αυτές τις στιγμές και να τις αποθανατίσει σε ένα βίντεο γάμου, ώστε να μπορέσετε εσείς να τις απολαύσετε με την ησυχία σας αργότερα.

Φωτογραφιες

Οι φωτογραφίες του γάμου σας σίγουρα θα είναι υπέροχες αλλά δεν μπορούν να πουν όλη την ιστορία! Δεν μπορούν να δείξουν πώς κινείται το νυφικό σας την ώρα που χορεύετε, την ευτυχία στα μάτια που αλληλοκοιτάχτηκαν, τη μουσική που έπαιζε, τα γέλια, τις χαρούμενες φωνές. Η φωτογράφηση γάμου αποτυπώνει τις στιγμές, το βίντεο όμως τις ζωντανεύει για σας ξανά και ξανά για όσες φορές θέλετε να τις δείτε οι δυο σας ή να τις μοιραστείτε με άλλους!

Μέχρι το τέλος του κόσμου, Γάμος στο Πήλιο, Βίντεο γάμου
βιντεο γαμου | Sofia & Konstantinos βιντεο γαμου

Τεχνολογια

Βρισκόμαστε στο 2023 και η τεχνολογία έχει προοδεύσει εκπληκτικά. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως κάποιος με μια τεράστια κάμερα στον ώμο κι ένα δυνατό φως θα σας ακολουθεί κατά πόδας. Ο βιντεογράφος μπορεί να καταγράψει κάθε σημαντική στιγμή του γάμου σας χωρίς καν να γίνει αισθητός!

Βιντεο γαμου με αισθητικη κινηματογραφου

Δε θέλετε άραγε να γίνετε σταρ, έστω για μια μέρα, στη δική σας ταινία μικρού μήκους; Σήμερα τα βίντεο γάμου δεν είναι απλές καταγραφές σκηνών που απλά ενώνονται για να αποτελέσουν ένα σύνολο. Είναι μικρά έργα τέχνης που αξιοποιούν όλα τα σύγχρονα μέσα κι εφέ για να δημιουργήσουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα συγκινεί και θα μένει αξέχαστο. Γιατί το αξίζετε! Ένα μοναδικό βίντεο γάμου για μοναδικούς ανθρώπους.

Μην το κανετε και εσεις

Σύμφωνα με έρευνα μια από τις μεγαλύτερες παραλείψεις που κάνουν τα ζευγάρια και τη μετανιώνουν μετά, είναι να μη «κλείσουν» βίντεο γάμου. Μην το κάνετε και εσείς!

ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ

Μοναδικά όπως και εσείς

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η ξεχωριστή ταυτότητα των ζευγαριών μου είναι πηγή έμπνευσης. Για εμένα, κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και αξίζει ένα μοναδικό βίντεο γάμου που αντανακλά την ιστορία αγάπης, τη φιλοσοφία της ζωής και το προσωπικό στυλ.
Κάθε ζευγάρι έχει μια διαφορετική ιστορία για να πει, στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Είτε σε μια εξωτική παραλία οπουδήποτε στον κόσμο, στα γραφικά σοκάκια ενός από τα ηλιόλουστα νησιά της Ελλάδας, σε έναν κομψό χώρο γάμου στην ηπειρωτική Ελλάδα ή σε ένα παραδοσιακό αμπελώνα στη Σαντορίνη, θέλω να δημιουργώ βίντεο γάμου που να αποτυπώνει όλα τα αισθήματα, τη χαρά, το συναίσθημα και την ομορφιά του κάθε ζευγαριού.

Αλεξάνδρα & Γιάννης – Βίντεο γάμου

Για εμένα, είναι όλα σχετικά με εσάς και την περιπέτεια σας, όλα καταγεγραμμένα σε ένα αξέχαστο βίντεο γάμου ειδικά σχεδιασμένο για εσάς. Κάθε φορά που παρακολουθείτε το βίντεο του γάμου σας, θα δείτε ένα μέρος του εαυτού σας σε αυτό και θα ξαναζήσετε τα συναισθήματα της ημέρας του γάμου σας σε ένα πραγματικά μαγικό περιβάλλον.


Δείτε περισσότερα

Τζένη & Κωνσταντίνος – Βίντεο γάμου

Ο γάμος σε μια στιγμή μπορεί να καταγράψει την ουσία ολόκληρης της ζωής σας. Η αντανάκλαση της ζωής σας σε μια μέρα! Είναι μια μέρα που όλοι οι φίλοι και η οικογένειά σας έρχονται από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν τη δέσμευσή σας στη ζωή. Είναι μια περιπέτεια που αρχίζει την ημέρα που δύο άνθρωποι αποφασίζουν να γίνουν ένα! Είναι τα συναισθήματα που έχετε την τύχη να αισθάνεστε μόνο μια φορά στη ζωή σας!

Βάσω & Γιάννης – Βίντεο γάμου


Δείτε περισσότερα

Εμπιστοσύνη

Το να είμαι μέρος της και να έχω την εμπιστοσύνη σας να κάνω μια διαχρονική ταινία αυτού του εορτασμού της ζωής είναι κάτι περισσότερο από αυτό που θα ήθελα ποτέ! Αυτά τα βιντεο γαμου αντικατοπτρίζουν την προοπτική μου, τις πεποιθήσεις μου για το τι είναι ο γάμος και τι έχει σημασία στη ζωή!

Μουσική

Αν και αν προέρχομαι από διαφορετικό υπόβαθρο ως καλλιτέχνης, διατηρώ το ίδιο όραμα. Δημιουργώ μοναδικές, διαχρονικές ταινίες, καταγράφοντας την πραγματική ομορφιά, τα αληθινά συναισθήματα και την ουσία κάθε γάμου, που οι πελάτες μου θα αγαπούν για χρόνια.

Εξατομίκευση

Πάντα ψάχνω για τις ξεχωριστές, ευαίσθητες στιγμές που χαρακτηρίζουν τη μοναδική σχέση κάθε ζευγαριού και γι ‘αυτό θέλω να γνωρίσω το κάθε ζευγάρι προσωπικά, προκειμένου να δημιουργήσω για αυτούς μια ταινία γάμου, που να ταιριάζει με τις προσωπικότητές τους.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ

Cinefil Wedding Films είναι το λογότυπο του Φίλιππου Ρέτσιου, ενός ενθουσιώδη κινηματογραφιστή, με στόχο να παράγει βίντεο γάμου με κινηματογραφική αισθητική.

Με έδρα το Βόλο, ταξιδεύω παντού, για να καλύψω τις πιο σημαντικές στιγμές σας.

 


Η καλύτερη επιλογή!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Cinefil Wedding Films είναι η καλύτερη επιλογή για βιντεοσκόπηση γάμου, για να πάρετε το τέλειο βίντεο. Μετά το πρώτο ραντεβού μας, συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ φιλικός, ευχάριστος χαρακτήρας αλλά επαγγελματίας ταυτόχρονα. Ήταν διαθέσιμος κάθε φορά που θέλαμε να συζητήσουμε κάτι για τον προσεχή γάμο μας. Την «μεγάλη μέρα», ήταν εκεί εγκαίρως με ένα μεγάλο χαμόγελο και έτοιμος να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό. Ήταν απίστευτο ότι ήταν τόσο διακριτικός που δεν καταλάβαιναν καν ότι ήταν στο γάμο μας. Μετά το γάμο, το βίντεο ήταν έτοιμο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό! Τέλεια εικόνα και όμορφη μουσική! Δεν υπήρχε τίποτα αναμενόμενο. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ένα καλύτερο βίντεο! Δημιούργησε κάτι πραγματικό καλλιτεχνικό. Όταν το παρακολουθούσαμε, φαινόταν τόσο αληθινό που αισθανόμασταν να το ζούμε ξανά και ξανά. Το βίντεο γάμου μας είναι το πιο ξεχωριστό από όλα που έχουμε δει. Απλά τέλειο! Θα είχαμε επιλέξει Cinefil Wedding Films ακόμα κι αν παντρευόμασταν στο άλλο άκρο της γης!
Όλγα & Δημήτρης

Εξαιρετικός επαγγελματίας!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Ο Φίλιππος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Διακριτικός, αθόρυβος, με καλλιτεχνική ματιά και φανταστικά αποτελέσματα. Μια ήρεμη δύναμη. Είχαμε τη χαρά να είναι ο βιντεογράφος στο γάμο μας. Νομίζω ότι οι ικανότητες του στη βιντεοσκόπηση γάμου και στη δημιουργία βίντεο γάμου που σε γεμίζουν με συναισθήματα, είναι προφανείς, αν κοιτάξει κανείς τη δουλειά του. Αυτό που δε μπορεί κάποιος να γνωρίζει είναι ο χαρακτήρας του και ο αψεγάδιαστος επαγγελματισμός του! Σε ευχαριστούμε για όλα Φίλιππε! 5 γεμάτα αστέρια για σένα!
Λίλα & Κωνσταντίνος

WEDDING WIRE

Δείτε περισσότερες κριτικές στο
WEDDING WIRE