Γάμος στην Πάρο. Το βίντεο γάμου των Βάσω Κολλιδά και Γιάννη Εμμανουηλίδη. Κουμπάροι του ζευγαριού η Άντζελα Ευρυπίδη, και ο πολίστας, Αντώνης Βλοντάκης. Το ζευγάρι επέλεξε το μαγευτικό σκηνικό του Αγίου Φωκά στο κυκλαδίτικο νησί για το γάμο αλλά και τη βάπτιση της κόρης τους, που πήρε το όνομα Μαρία- Ίρις. Νονά της μικρής είναι η Δήμητρα Κωστάκη.

Βάσω Κολλιδά & Γιάννης Εμμανουηλίδης – Video clip γάμου

Κύριο θέμα μας ήταν το γαλάζιο των Κυκλάδων, ο ελληνικός ουρανός και η ελληνική θάλασσα! Η Βάσω και ο Γιάννης, αλλά και οι καλεσμένοι, έζησαν κάθε στιγμή του γάμου. Από αυτά τα πρώτα βήματα προετοιμασίας μέχρι και το τέλος της δεξίωσης, υπήρχαν χαμογελαστά πρόσωπα παντού!

Βάσω και Γιάννη, σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας σε εμάς! Βοηθήσατε πολύ ώστε το αποτέλεσμα να είναι υπέροχο και δημιουργικό! Είστε ένα όμορφο ζευγάρι, ξέρατε ακριβώς τι θέλετε, και το αξίζετε!

Ηappiness without limits

Αντώνης Βλοντάκης

Το παραμύθι μας ξεκίνησε πριν 5 χρονια και χτες ήταν μια απο τις ωραιότερες μερες της ζωής μας. Να ζήσουμε ευτυχισμένοι μαζι!!! Σας αγαπώ πολύ.

Βάσω Κολλιδά
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ
ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Ζήστε ξανά και ξανά μια απο τις πιό σημαντικές μέρες της ζωής σας με ένα βίντεο γάμου που μοιάζει με κινηματογραφική ταινία.

Similar Posts